Вінниця
13.05.2024
8.15° C
Вгору

Фатальні наслідки вечірньої прогулянки: автопригода, яка зламала 2 життя

Увечері 30 серпня в селі Капустяни Тростянецької громади Вінницької області сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля Toyota здійснив наїзд на 71-річну жінку-пішохода. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці.

Про подію повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

Близько 22:00 водій автомобіля Toyota здійснив наїзд на місцеву жительку, яка рухалась дорогою у зустрічному напрямку. В результаті чого жінка отримала травми, несумісні з життям. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.

Попередньо відомо, що водієм є 35-річний житель Гайсинського району. Алкоголю в крові виявлено не було, а транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом слідчим управлінням обласного главку поліції проводиться розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За дане правопорушення водієві загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin