Вінниця
08.09.2024
13.83° C
Вгору

Вінничанка Каріна Крижанівська цьогоріч здобула нагороди на багатьох престижних музичних конкурсах

Поміж нот музичних та незабутніх мелодій знаходиться Каріна Крижанівська, вихованка Вінницької дитячої школи мистецтв. Протягом поточного року її виступи на численних міжнародних та Всеукраїнських конкурсах у жанрі “фортепіано” отримали високі оцінки від журі. Серед видатних досягнень Каріни – здобуття Гран-прі та отримання декількох дипломів першого ступеня.

Каріні Крижанівській усього дев’ять, втім на її рахунку чимало призових місць. Навчається юна піаністка у школі мистецтв уже п’ять років.

За навчальний рік Каріна здобула перемоги у наступних конкурсах:

  • V Міжнародний двотуровий фортепіанний конкурс «Piano-Art» (Словаччина) – диплом лауреата 1 премії;
  • II Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Хіт Фонтан» – Гран-прі;
  • Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Таланти твої, Україно!» – диплом лауреата 1 премії;
  • Міжнародний конкурс мистецтв «Євро весна» – диплом лауреата 1 премії;
  • Міжнародний конкурс мистецтв «Star Market» – диплом лауреата 2 премії.

Як розповіла викладачка Вероніка Плотко, її знайомство з дівчинкою було щасливою випадковістю.

«Одного дня Каріна прийшла на підготовчий відділ, зовсім не плануючи займатися фортепіано. Хотіла займатися мистецтвом задля загального розвитку. Але коли зайшла в клас і вперше почула твір, який грала одна з моїх учениць, сказала, що також хоче навчитися грати на цьому музичному інструменті», – говорить Вероніка Плотко.

Викладачка юної дівчинки зазначила, що участь у конкурсах – це можливість показати свої досягнення та вміння працювати над собою.

«Каріна дуже талановита, старанна дитина, вона емоційна та відкрита, займатися з нею дуже цікаво. Окрім музики полюбляє читати, співати, малювати та займатися спортом, зокрема – тхеквондо. Вона із завзятістю ставиться до навчання задля досягнення нових музикальних вершин», – додала викладачка.

Сама ж Каріна Крижанівська поділилась, що у майбутньому мріє стати професійною піаністкою та виступати на сцені.

«Безмежно вдячна своїй викладачці – пані Вероніці, адже вона ділиться з нами, своїми учнями, неоціненним досвідом, робить кожне заняття незабутнім та цікавим. Навчання у музичній школі приносить мені задоволення, розширює коло мого спілкування, – говорить Каріна Крижанівська. – Музика надихає мене та підіймає настрій. Я отримую, окрім знань, ще й заряд позитивної енергії. Дякую нашим ЗСУ за можливість навчатись та розвиватись у вільній, незалежній державі!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin