Вінниця
08.09.2024
14.19° C
Вгору

П’яний ‘садівник’ під прицілом: комедія помилок у Луцьку

Учора ввечері поліція отримала дзвінок на номер 102 від громадян, які повідомили про те, що посеред проїзної частини вулиці Рогова у Луцьку знаходиться бездіяльний чоловік, ймовірно, у стані сп’яніння.

В результаті цього виклику було здійснено поліцейське втручання, під час якого можливо були виявлені наркотичні речовини.

Після отримання відомостей за вказаною адресою була відправлена патрульна група. Прибувши на місце, відзначене громадянами, поліцейські дійсно виявили чоловіка, який перебував у неадекватному стані та не міг самостійно рухатися. Виявилося, що ця особа проживала неподалік. В рамках здійснення заходів з поліцейського піклування, патрульні супроводили чоловіка до його дому.

Прибувши до місця проживання громадянина, поліцейські помітили неподалік два десятки горщиків з рослинами, які зовні нагадували канабіс за своїми характерними ознаками. Ці “вазони” знаходилися під ультрафіолетовою лампою, що може вказувати на можливість культивування цих рослин. Крім того, була виявлена невідома речовина рослинного походження, яка перебувала у подрібненому сухому стані.

Патрульні також виявили предмети, що нагадували набої різного калібру, загалом близько 40 штук.

Оскільки такі дії громадянина мають кримінальний характер, на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin