Вінниця
28.03.2024
13.83° C
Вгору

Мер міста Сергій Моргунов привітав колектив фабрики «Володарка» зі столітнім ювілеєм

Швейна фабрика «Володарка» сьогодні відзначає столітній ювілей. Вінницький міський голова Сергій Моргунов побував на підприємстві та привітав колектив. Про це він повідомив на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці.

«Століття тому вінницька «Володарка» починалася з невеличкої майстерні, а зараз тут – кілька сотень працівників, сучасні технології, співпраця з різними країнами світу та відомими брендами. Сьогодні привітав колектив зі 100-річним ювілеєм. «Володарка» – лідер українського ринку якісного чоловічого одягу. За рік тут відшивають понад 200 тисяч виробів. В колективі є люди, які працюють кілька десятків років. Серед них – головна інженерка «Володарки» Євгенія Заічко. За її роботу і відданість своїй справі передав престижну нагороду міського рівня – Почесну відзнаку «За заслуги перед Вінницею», — зазначив міський голова.

На зустрічі з працівниками підприємства згадували, як колектив пережив теракт 14 липня 2022 року.

«Охоронець розповів, що тоді дивом врятувався, адже вхідну групу, де в нього робоче місце, повністю зруйнувала вибухова хвиля. Міська рада допомогла підприємству її відновити і прикрасити фасад брендованою вивіскою. До речі, дуже показовим є те, що, попри страх і руйнування, наступного дня після ракетного обстрілу на роботу вийшло 80% колективу», — сказав Сергій Моргунов.

За його словами, такі підприємства є опорою економічного фронту нашої держави.

«Щиро вдячний керівництву та працівникам «Володарки» за те, що працюють, бережуть традиції свого заводу, розвиваються та виходять на новий рівень», — додав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin