Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

У Вінниці оновили дорожнє покриття на 9 вулицях приватного сектору

Дорожні служби продовжують працювати над вдосконаленням дорожньої інфраструктури Вінниці. Відповідно до запитів від мешканців приватного сектору триває асфальтування доріг за міською програмою співфінансування. Наразі нове покриття вже готове на 9 вулицях. Відповідні роботи зараз тривають на трьох ділянках по вул. Новопрорізна, вул. Івана Хоменка, 2-й пров. Стеценка.

Як повідомляють у департаменті комунального господарства, заасфальтували такі ділянки на вулицях: вул. Димчука, вул. Вишневського, вул. Бориса Лук’яновського, вул. Чумацька, вул. Володимира Киянка, вул. Дніпровська. А також 1-й провулок Вишневського, 1-й провулок Івана Хоменка та 2-й провулок Леонтовича.

“Для нас важливо зробити все якісно, щоб шляхове полотно мало довготривалий термін експлуатації. Власне, програма співфінансування дозволяє охопити багато ділянок, бо до цього долучаються і місцеві мешканці”, — сказав директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк.

Якісна дорожня інфраструктура має й справді велике значення для містян. Тож місто зацікавлене в тому, щоб всі учасники руху почувалися комфортно – автомобілісти та пішоходи, велосипедисти, матері з візочками, діти, літні люди та люди з інвалідністю.

До речі, за даними досліджень Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту — IRI Ukraine, вінничани високо оцінюють якість доріг та стверджують, що почуваються у безпеці. За цими показниками Вінниця посідає першість серед інших міст України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin