Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

На Вінниччині продовжують працювати над покращенням умов для розвитку регіонального бізнесу

Днями, за участю заступника Начальника ОВА Сергія Здітовецького, відбулось чергове робоче засідання громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб», яке провели на базі провідної зернопереробної компанії ТОВ «Амбар +».

В рамках зустрічі присутні оглянули сучасне підприємство, де створено повний цикл виробництва від високої культури обробки ґрунту для вирощування пшениці до швидкої, своєчасної і якісної доставки борошна до споживача. Також обговорили державні і муніципальні програми підтримки бізнесу та пропозиції від міжнародних фінансових організацій в умовах воєнного стану.

«Вже другий рік нам доводиться працювати в умовах повномасштабної війни та підлаштовуватись до дуже непростих умов. Проте бізнес намагався вижити та продовжувати роботу, попри всі намагання рашистів зруйнувати нашу економіку», – зазначив Сергій Здітовецький.

На зустріч було запрошено представника Укрзалізниці, який розповів про нові проекти та роз’яснював запити і потреби бізнесу.

Також представники провідних банків України – «Укрексімбанк», «ПриватБанк», «Кредобанк», «Укрсиббанк» презентували можливості кредитування в умовах воєнного часу та діючі програми співпраці.

«Підтримка роботи українського бізнесу – надважливе завдання для держави сьогодні. – наголосив посадовець – Дякую “Бізнес Клубу” за запрошення та можливість відвертого спілкування».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin