Вінниця
20.04.2024
5.12° C
Вгору

Поліцейські затримали 31-річного зловмисника, який до смерті побив знайомого

30 травня слідчі Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні умисного вбивства. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 15 років.

За словами заступника начальника Відділення поліції № 1 Миколи Білаша до поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Калинівської громади, про те що на вулиці вона виявила односельчанина з ознаками насильницької смерті.

Відразу на місце події вихала слідчо-оперативна група поліції, криміналісти та кінологи зі службовими собаками.

Протягом кількох годин поліцейські встановили усіх, з ким напередодні спілкувався потерпілий та перевірили їх.

На підставі зібраних доказів правоохоронці за підозрою у вчиненні тяжкого злочину затримали у м. Калинівка 31-річного знайомого потерпілого, з яким вони напередодні розпивав спиртне.

Попереднім розслідуванням встановлено, що під час застілля між чоловіками виник конфлікт і підозрюваний побив потерпілого. Отримані останнім травми виявились несумісні з життям.

Слідчі відділення поліції № 1 повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування триває.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin