Вінниця
25.04.2024
9.27° C
Вгору

Сьогодні у Вінниці стартує щорічний проект БГІ: вінничан закликають подавати свої ініціативи щодо покращення міста

Цьогоріч у Вінниці виділять на реалізацію ідей містян 20 млн гривень. Сьогодні стартує щорічний проект БГІ.

Сьогодні, 1 червня, у Вінниці стартує прийом проєктів вінничан, які мають ідеї щодо розвитку та вдосконалення нашого міста та населених пунктів старостинських округів. Реалізовувати ініціативи, які переможуть у #Бюджет_громадських_ініціатив, будемо в 2024 році.
Про це на своїй сторінці Фейсбук пише заступник вінницького міського голови Сергія Моргунова Андрій Очеретний.
Возможно, это изображение текст
Оскільки в пріоритеті створення комфортного міського простору, фінансування БГІ збільшили до 20 млн грн! Наші містяни – дуже активні, а з огляду на те, що вінницька родина суттєво поповнилася людьми з інших регіонів України, ми розраховуємо на активність та креативність.
БГІ у Вінниці має тривалу історію. Наше місто слідує за європейськими традиціями, тож з 2016 року ми впровадили конкурс, за допомогою якого містяни залучені до розподілу бюджетних коштів на розвиток та розбудову громади. Станом на 2022 рік ми спільно реалізували 78 проєктів-переможців.
Возможно, это изображение текст
Чимало з них реалізовуємо зараз і будемо працювати в цьому напрямку надалі. І сподіваємося, що серед проєктів з’являться цікаві ініціативи, відмінні від попередніх років. Зокрема, пов’язані з учасниками бойових дій та внутрішньо переміщеними особами.
Закликаю всіх долучатися і нагадую, що проєкти від громадян прийматимуть протягом наступного місяця – з 1 до 30 червня. Наші фахівці оперативно опрацюють документи і вже восени відбудеться голосування.
Возможно, это изображение 13 человек и люди учатся
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin