Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

«Донатим на «Сармата»: у загальноосвітніх закладах Вінницької громади проводять благодійну акцію на підтримку ЗСУ з нагоди завершення навчального року

Акцію ініціював департамент освіти міської ради спільно з ГО «Мольфар». Освітяни та учні загальноосвітніх шкіл направлятимуть на рахунок громадської організації донати для придбання розвідувального дрону для роти спеціальної розвідки 74 окремого розвідувального батальйону.

Батько загиблого бійця цієї роти Маєвського Максима (позивний Сармат) подарував військовим розвідувальний дрон, якого бійці назвали «Сарматом» на честь Максима. Такі пристрої у сучасній російсько-українській війні – це основні «очі» для наших розвідників. Проте дрони для військових є витратним матеріалом, адже ворог постійно полює на них. Так сталося і з «Сарматом» 74 ОРБ, тому вінницька освітянська родина вирішила допомогти нашим розвідникам придбати таку «пташку», що допоможе врятувати життя бійцям, тримати оборону, здійснювати контрнаступ.

«Вінницька освітянська родина розпочала цей навчальний рік із благодійної акції під гаслом «Допомагаємо – перемагаємо!» та завершує його під цим же гаслом. Батьківська, учнівська та педагогічна спільнота упродовж року провели низку благочинних ініціатив, продовжують їх і наразі, а це з кожним днем наближає Україну до Перемоги», – зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Деталі про те, як задонатити – на сторінці ГО «Мольфар» за посиланням https://www.facebook.com/molfar.org/videos/803818857931824/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin