Вінниця
29.03.2024
12.88° C
Вгору

«Живі «Розстріляні»: у Вінниці відбудеться презентація фотовиставки

В рамках заходів до Міжнародного Дня захисту дітей 1 червня у Вінниці відбудеться відкриття патріотично-просвітницької фотовиставки «Живі «Розстріляні». Захід відбудеться у Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” з ініціативи Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради.

Організатори повідомили, що під час презентації на фотовиставці буде присутній автор ідеї – Мартин Якуб. Сучасний український письменник-детективіст, волонтер та фотограф який приділив чимало зусиль для популяризації українських громадських діячів, письменників й активістів.

“Кращий спосіб привернути увагу до будь-чого – це фотографія, візуальна картинка, що концентрує увагу глядача на об’єкті та змушує осмислити його. Саме тому, задля привернення уваги до української літератури, літературного процесу та письменників «розстріляного відродження» пропоную своєму глядачу вишуканий образ людини, з якою хочеться познайомитись, зустрітися у невимушеній, неформальній атмосфері”, – зазначив Мартин Якуб.

Фотографії письменників, створені за допомогою штучного інтелекту, показують їх як наших сучасників. Як виникла така ідея, – розкаже сам автор.

Також під час відкриття виставки, представники ГО “Асоціація вінницьких письменників” проведуть цікаву пізнавальну вікторину для юних учасників. Найактивніші з них отримають солодкі сюрпризи від волонтерів Sota Help – Міжнародний благодійний фонд.

Адреса проведення фотовиставки:

вул. Театральна, 15 – Молодіжний центр “Квадрат”.

Початок: 12:00 год.

Захід відбудеться з дотриманням усіх вимог безпеки.

Переглянути фотовиставку «Живі «Розстріляні» вінничани зможуть протягом двох тижнів – до 15 червня.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin