Вінниця
25.04.2024
14.24° C
Вгору

Заходи із благоустрою тривають: у приватному секторі Вінниці почали фарбувати криниць та дитячих майданчиків

Традиційно під час догляду за місцями громадського користування Асоціація органів самоорганізації населення Вінниці особливу увагу приділяє зовнішньому вигляду криниць та дитячих ігрових майданчиків. Наразі у приватному секторі вже приступили до фарбування відповідних конструкторських елементів. Усі роботи планують виконати протягом червня – липня.

Як зазначила голова Асоціації Наталія Панчук, обирали фарби передусім не за привабливою палітрою, хоча й це досить важливо, – а за належною якістю. «Основні вимоги до фарбування залишаються незмінними – усі елементи повинні мати екологічне й гіпоалергенне покриття. Адже мова йде про улюблені місця відпочинку наших дітей та важливі джерела питної води», – зауважила Наталія Панчук.

За її словами, цьогоріч замовлення на проведення відповідних робіт надійшли від 11 квартальних комітетів. А це: 19 криниць загального користування та 7 спортивно-ігрових дитячих майданчиків.

«Роботи стартували вже на 5 об’єктах. Фарбування проводиться силами квартальних комітетів спільно із їхніми активами, – каже голова Асоціації. – Дякуємо також і небайдужим жителям, які долучаються до наведення ладу в місцях загального користування, роблячи їх не лише яскравими, а й безпечними».

Принагідно в Асоціації органів самоорганізації населення нагадують, фарбування криниць та дитячих майданчиків відбувається згідно з письмовими зверненнями мешканців. Тож, які з них засяють новими кольорами вже у наступному році, залежить саме від вашої ініціативи.

Для довідки:

На балансі Асоціації у приватному секторі Вінниці знаходиться 26 дитячо-спортивних ігрових майданчиків та близько 450 криниць загального користування.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin