Вінниця
29.03.2024
11.22° C
Вгору

Місто, привабливе для інвесторів: у Вінницькому індустріальному парку зустрілися представники міської влади та керуючої компанії UPARKS

Вінниця — лідер з розвитку індустріальних парків в Україні. Ще з 2016 року Вінницька міська рада почала фінансувати облаштування інженерних комунікацій, електрики та дорожньої інфраструктури, щоб потенційні інвестори обрали наше місто для розбудови свого виробництва.

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний зазначив, що сім років плідної роботи вже принесли результати. “Ми зареєстрували вже чотири індустріальних парки, які концентруються в одному районі. Сьогодні зустрілися з Борисом Шестопаловим та Валерієм Кирилко з компанії UPARKS на базі Вінницького індустріального парку. Саме тут розбудують агро-кластер з акцентом на переробці сільськогосподарської продукції та запустять виробництво продуктів харчування. За цим слідує наповнення внутрішнього ринку, та потужний вихід на експорт прямісінько з Вінниці”, — сказав Андрій Очеретний.

Робота промисловості — це наш ключ до успіху, наголошує він. Розвиток індустріальних парків вже зараз допомагає тримати на плаву економіку та фінансувати армію, а згодом — відбудовувати країну після перемоги.

“Для резидентів індустріальних парків закон передбачає економічні стимули: звільнення від імпортного ПДВ і мита при ввезені нового обладнання в Україну, а також звільнення від податку на прибуток на 10 років у разі ведення діяльності в межах ІП та пільгові ставки податку на нерухомість і мінімальна плата за землю від місцевої влади”, — додав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin