Вінниця
26.04.2024
8.77° C
Вгору

У старостинських округах відзначили п’яту річницю впровадження проекту «Поліцейський офіцер громади»

Спортивними змаганнями та конкурсами днями відзначили п’яту річницю створення проекту «Поліцейський офіцер громади» та другу річницю безспосередньої діяльності офіцерів у Вінницько-Хутірському округах та Стадницькому округах.

Зокрема, у Стадницькому окрузі влаштували конкурс дитячого малюнку, змагання з перетягування каната та інші спортивні ігри. А у Вінницько-Хутірському окрузі на території шкільного стадіону «Вінницькі Хутори» по вулиці Матієнка відбулась товариська зустріч футбольних команд Вінницько-Хутірського та Писарівського ліцеїв.

Привітати поліцейських офіцерів громад також завітали колеги з Національної поліції України, представники місцевих підприємств, депутати міської та обласної рад, працівники старостатів та усі охочі.

«За два роки наш поліцейський офіцер Дмитро Безносюк став справжнім членом великої Вінницько-Хутірської старостинської родини, – зазначає очільник округу Владислав Кривешко. – Це людина, яка сумлінно виконує свою роботу. Одним з кращих показників його роботи є те, що близько 65% абітурієнтів до закладів вищої освіти Вінницької області, які перебувають під управлінням Національної поліції, – це молодь з Вінницько – Хутірського округу».

Поліцейський офіцер у Вінницько-Хутірському окрузі працює з серпня 2021 році, тоді ж тут була відкрита поліцейська станція.

Так само з 2021 року працює офіцер і не території Стадницького старостинського округу, а з 8 листопада 2022 року в окрузі, не території села Гавришівка, діє сучасна поліцейська станція.

«Цей захід – це гарна можливість не лише відзначити річницю проекту, а популяризувати посаду поліцейського офіцера громади. Діти дізнались хто такий поліцейський офіцер, які функції виконує та з якими питаннями до нього можна звертатися. Завдяки проведеному заходу, діти могли ближче познайомитися з людиною, яка підтримує порядок в окрузі, нашим поліцейським офіцером Олександром Бойко. Вони з радістю спілкувались з ним, фотографувались біля нього та на фоні поліцейської автівки», – розповідає староста Стадницького старостинського округу Юлія Давидюк.

Усі учасники спортивних змагань в обох округах отримали той чи інший подарунок з стилізованим логотипом: футболки, значки, ручки блокноти, кружки, а також солодощі, грамоти, медалі тощо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin