Вінниця
26.04.2024
8.26° C
Вгору

Усі 36 дронів, якими атакували Україну в ніч на 25 травня, знищила ППО

У ніч на 25 травня рф атакувала Україну безпілотниками. Усі 36 дронів, які застосували під час атаки, збила ППО, повідомили у Повітряних силах.

БПЛА збивали над центральними, західними та південними областями. Імовірно, метою атаки була критична інфраструктура та військові об’єкти в західних регіонах.

КИЇВЩИНА

Київ зазнав дванадцятого нападу від початку травня. За попередніми даними, РФ атакувала місто дронами-камікадзе Shahed. Усі цілі виявила та знищила ППО, повідомили в КМВА.

Атака була масована, РФ продовжує використовувати тактику нападу у кілька хвиль з інтервалами між групами атакуючих дронів, відзначають у КМВА.

UPD. Унаслідок падіння уламків сталося загорання лісової підстилки в області, пожежу ліквідували, додали в ОВА.

МИКОЛАЇВЩИНА ТА ОДЕЩИНА

На Миколаївщині в ніч на 25 травня ППО знищила три ударні БПЛА Shahed, повідомив голова ОВА Віталій Кім.

Ще один дрон збили над Одещиною. Влучань у зоні відповідальності ОК «Південь» не допущено, зазначив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

Над територією Чернівецької області також працювала ППО, в ОВА повідомили про збиття БПЛА. Також в області працюють рятувальні служби.

UPD. У Дністровському районі внаслідок падіння уламків БПЛА виникла пожежа в гаражі, також пошкоджені три житлові будинки та дві лінії електропередач, 140 абонентів відключили від електропостачання, пише ОВА.

ДНІПРОПЕТРОВЩИНА

Увечері 24 травня і застосуванням безпілотника атакували також Марганецьку громаду на Дніпропетровщині, повідомили в ОВА.

У результаті атаки люди не постраждали, пошкоджень зазнав приватний будинок.

ХАРКІВЩИНА

У селищі Плоске на Харківщині внаслідок ударів БПЛА пошкоджений приватний будинок і будівля школи, а також знищені дві господарчі споруди та сільгосптехніка, повідомили в ОВА.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin