Вінниця
20.04.2024
2.37° C
Вгору

“Нескорений Південь”: у Вінниці пройшла фотовиставка, створена бійцями прикордонної служби України

У суботу, 20 травня, у Вінниці, у ТЦ “Мегамол” була представлена фотовиставка з 33 світлин «Нескорений Південь». Мета виставки полягала в тому, щоб показати війну очами прикордонників, їхні історії з життя та бойові будні.

Організатором заходу є Південне регіональне управління Державної прикордонної служби України. Світлини, представлені на виставці, були зроблені військовим прикордонної служби України з позивний Прес, відомим фотохудожником у місті Одеса Борисом Бовкуном та іншими бійцями прикордонної служби, які беруть участь у бойових діях.

 

 

Як зазначив Прес, підрамники для фото зроблені з ящиків з-під російських снарядів «Град».

 

Також він звернув увагу, що кожна світлина є унікальною та моє свою історію.

Серед представлених світлин – два портрети військовослужбовця Могилів-Подільського прикордонного загону з різницею у три місяці. Захисник ніс службу на Донеччині, захищаючи Мар’їнку.

 

 

На фото можна побачити, як лише за кілька місяців змінилися риси обличчя та погляд прикордонника. Це помітно й на світлинах інших військових.

«Дивлячись на обличчя цих людей, ми бачимо через що вони пройшли і як багато зробили заради нашої Перемоги», – підкреслив військовий з позивним “Прес”.

 

 

Зауважимо, що виставку також презентували в Миколаєві, Одесі, Білгород-Дністровському, Ізмаїлі, Подільську та Могилів-Подільського.

Кожен з нас має пам’ятати, якою ціною наші військові виборюють свободу та мирне майбутнє.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям!

Слава Україні!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin