Вінниця
25.04.2024
18.43° C
Вгору

Психологів, соціальних і медичних фахівців, учителів і громадських лідерів Вінниччини запрошують на навчання в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»

У рамках ініціативи Першої леді Олени Зеленської із побудови Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в Україні реалізовується Проєкт USAID  «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я». Одним із завдань Проєкту є розширення доступу до послуг психічного здоров’я, зокрема на рівні громад.

З метою надання психологічної взаємодопомоги  в громадах, самодопомоги та реалізації завдань Проєкту до України приїхав всесвітньовідомий психіатр – Джеймс Гордон, засновник Центру зцілення душі та тіла, (м. Вашингтон, США).

Під час ознайомчого семінару доктор Гордон презентував програму «Зцілення душі та тіла», а також розповів, як вона полегшує симптоми і сприяє посттравматичному відновленню.

Експерт поділився практичними інструментами, що допомагають подолати страх і стати тим ким людина має бути.

У липні 2023 року Центр зцілення душі та тіла проводитиме навчання у форматі тренінгу для 150 психологів, соціальних і медичних працівників, вчителів, громадських лідерів з України, в тому числі з Вінницької області.

Тренінг забезпечить всебічне ознайомлення учасників проєкту з психосоматичною медициною та з 16 навичками піклування про себе.

Для бажаючих взяти участь у навчаннях за програмою «Зцілення душі та тіла» рекомендуємо звертатись до регіонального координатора Проєкту – Кобець Аліни Володимирівни за телефонами: 0979275020, 0669275020.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin