Вінниця
25.04.2024
11.33° C
Вгору

Вік не завада таланту: У міському Терцентрі працює гурток з малювання

Вінничан похилого віку запрошують до участі у гуртку з образотворчого мистецтва. Його щовівторка проводять у міському територіальному центрі соціального обслуговування.

Разом із дідусями та бабусями малює аквареллю психологиня Катерина Гук. Такі заняття – не лише можливість розкрити свій талант, а й спосіб емоційно відпочити та відновити свої ресурси, говорить Катерина Гук.

“Малювання не лише сприяє творчій самореалізації, а й допомагає звільнитись від негативних емоцій та набратись яскравих вражень від процесу та результату створення роботи. Розвиток творчого потенціалу особистості в період пізньої дорослості та старості – одне з провідних завдань відділення денного перебування Терцентру”, – додає Катерина Гук.

За її словами, акварель – одна з найкрасивіших технік живопису. У міському Терцентрі роблять усе, аби кожен відвідувач відчув себе справжнім митцем: роботи пишуть з використанням художнього паперу, фарб, малярного скотчу та інших матеріалів.

Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin