Вінниця
25.04.2024
14.24° C
Вгору

Поліцейські Вінниччини затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату

33-річний зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Боєприпас – граната Ф1, вилучена та направлена на експертизу.

За словами начальника Відділення поліції № 1 Тульчинського районного відділу поліції Сергія Токана, повідомлення про подію надійшло до поліції ввечері 9 квітня від жителя Крижопільської громади. Зі слів заявника, до його помешкання увірвався нетверезий односелець, побив його та погрожував підірвати гранату.

Першими на виклик приїхали інспектори групи реагування патрульної поліції та місцевий поліцейський офіцер громади. Правоохоронцям вдалось вмовити зловмисника вставити у гранату чеку, та залишити її у безпечному місці.

поліцейські тульчинського району затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранатуЗгодом зловмиснику повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід.

За процесуального керівництва прокуратури за цим фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України (хуліганство).

Остаточна правова кваліфікація дій затриманого буде надана після проведення необхідний процесуальних дій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin