Вінниця
26.04.2024
9.75° C
Вгору

Стартап з виготовлення свічок YA SVIT – новий учасник вінницької платформи подарунків BYVI

До платформи подарунків з вінницькою душею «BYVI» доєднався новий учасник – стартап з виготовлення терапевтичних свічок YA SVIT з натурального воску. Нагадаємо, що цю платформу створили фахівці департамент маркетингу міста та туризму разом з КП Офіс туризму Вінниці для підтримки місцевих вінницьких майстринь і майстрів BYVI.

YA SVIT – це виробництво соєвих свічок, яке заснували Юлія Заяць та Анна Оцвера – організаторки та співзасновниці екофесту «ДІЛИ» у Вінниці. Розпочати свою справу вони змогли завдяки «Гранту на власну справу» від Дія.Бізнес.

В асортименті виробництва є формові свічки та свічки в бетонному кашпо (з афірмаціями, цитатами митців, або індивідуальними висловами за побажаннями клієнтів). А для Офісу туризму Вінниці у YA SVIT розробили спеціальну колекцію: свічки з логотипом Вінниці, петриківським розписом і бавовною.

Такий сувенір ексклюзивно можна придбати лише на інтернет-платформі «BYVI» (у Facebook https://www.facebook.com/byvinnytsia та Instagram. https://www.instagram.com/byvinnytsia/).

«Бренд “BYVI” створений для підтримки креативного бізнесу, місцевих майстрів і майстринь, а також підсилення ідентифікації Вінниці та промоції Міста ідей. Тож нам дуже приємно, що до цієї справи долучився і стартап YA SVIT. Їхня колекція соєвих свічок – це якісний український продукт та стильний сувенір іноземним партнерам, гостям чи друзям з іншого міста», – зазначила директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

Про виробництво свічок YA SVIT

Історія YA SVIT розпочалась у жовтні 2022 року, коли засновниці Юлія Заяць та Анна Оцвера провели ретрит в Карпатах для дівчат. «Тоді ми зрозуміли, що нам важко знайти класні свічки для різних духовних практик та медитацій. Нам важливо, щоб вони були з екологічного воску, а не парафінові, мали унікальний дизайн і були великих розмірів. Також я і мої подруги постійно запалюємо свічки: коли працюємо, зустрічаємось, відпочиваємо», – розповіла співзасновниця виробництва свічок YA SVIT Юлія Заяць.

«Після ретриту розпочали підготовку. В нашому оточенні – неймовірні люди, особливо жінки. Тому ще з однією подругою ми написали «Грант на власну справу» від Дія.Бізнес та виграли його. Це дало нам можливість вже розвиватись не як домашня майстерня, а як повноцінне виробництво. Ми маємо майстерню в центрі міста Вінниці, працюємо офіційно і плануємо вже найближчим часом розширювати команду», – додала співзасновниця YA SVIT Анна Оцвера.

Дівчата кажуть, що свічки YA SVIT мають терапевтичну дію, адже вогонь допомагає людині заземлитися, переключитися чи відпустити емоційну напругу. Звук потріскування ґноту допомагає в концентрації. Крім того, у виготовленні свічок вони використовують тільки сертифіковані аромати, які мають позитивний вплив на емоційний стан людини, як на сеансі ароматерапії. Деякі аромати можуть сприяти релаксу та зменшенню стресу, тоді як інші – піднімають настрій чи створюють затишну або романтичну атмосферу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin