Вінниця
28.03.2024
16.34° C
Вгору

У “Прозорих офісах” Вінниці запрацював “розумний” кол-центр, який працюватиме в режимі голосового меню

Відтепер мешканцям Вінницької міської територіальної громади, які планують відвідати “Прозорий офіс”, став доступним функціонал “розумного” Кол-центру – інструмент, завдяки якому громадяни можуть просто та легко дізнаватися необхідну інформацію щодо адміністративних послуг у режимі голосового меню.

Зателефонувавши за номерами Кол-центру ЦНАП (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1 та натиснувши на відповідну кнопку голосового меню, ви зможете:

  • отримати інформацію про графік роботи ЦНАП, основні адміністративні послуги та перелік документів, необхідних для їх отримання,
  • дізнатись про результат замовленої адміністративної послуги,
  • проконсультуватись з фахівцем та записатись на прийом для отримання адміністративних, соціальних послуг та послуг у сфері пенсійного забезпечення до центрального та територіальних відділень ЦНАП.

“Таким чином вже не треба дзвонити за різними номерами телефонів для консультацій та запису, вони інтегровані в єдину систему. Виняток – консультування з питань пенсійного забезпечення, адже ГУ ПФУ у Вінницькій області має власний Кол-центр, його номер: 0 800 219 108. Наразі система “розумного” Кол-центру тестується, чекаємо на ваші дзвінки”, – зазначають в департаменті адміністративних послуг міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin