Вінниця
16.04.2024
10.32° C
Вгору

Юлія Давидюк розпочне роботу з облаштування укриттів та благоустрою території

Стадницький старостинський округ, до якого належать населені пункти Стадниця, Гавришівка, Великі та Малі Крушлинці, відтепер має нову старосту. Нею стала Юлія Давидюк, яка до цього тимчасово виконувала обов’язки очільника округу. Відповідне рішення, сьогодні, 31 березня, під час сесії ухвалили депутати Вінницької міської ради.

Як зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов, в окрузі потрібно провести чималу роботу, але нова староста може розраховувати на підтримку депутатського корпусу та виконкому міськради.

“В добрий час! У вас є над чим працювати, але з таким депутатським корпусом і виконавчим комітетом, у вас все вийде, головне працювати для людей”, – зауважив очільник міста.

Рішення про ухвалення нового керівника округу прийняте за результатами громадських слухань щодо обговорення кандидатури старости Стадницького старостинського округу Вінницької міської територіальної громади згідно з протоколом від 10 березня 2023 року.

З першого лютого 2021 року Юлія Давидюк працювала заступником старости. До цього, з 2014 року обіймала посаду голови Малокрушлинецької сільської ради. Ще раніше, з 2006 по 2014 рік, працювала начальником відділення поштового зв’язку в Малих Крушлинцях.

Роботу на новій посаді Юлія Давидюк планує розпочати з облаштування укриттів для освітніх закладів округу та благоустрою території чотирьох населених пунктів.

“Нам потрібно зробити укриття для трьох садочків та чотирьох шкіл, – зазначає староста. – Це питання одне з головних, облаштування цих приміщень дозволить вийти на навчання в офлайн-форматі майже 800 дітям. Ми вже почали пропрацьовувати це питання, готуємо необхідні документи. Зокрема, на приміщення для Стадницького дитячого садочку уже є проект. Заклад має власне підвальне приміщення, тож, думаю, будівельні роботи мають розпочатися уже найближчим часом. В Малих Крушлинцях пророблена робота з місцевим підприємством, яке має велике підвальне приміщення, розраховане на 300 осіб, і може передати його для використання під укриття. Наразі з цим товариством має бути укладена відповідна угода. В Гавришівці укриття можна облаштувати в приміщенні Будинку культури. Шукаємо варіанти для облаштування укриття й у Великих Крушлинцях”.

Крім облаштування укриттів Юлія Давидюк планує приділити першочергову увагу благоустрою населених пунктів. Мова йде про ремонт доріг, приведення до ладу територій вздовж доріг, а також біля будинків.

“Наразі ми уже провели санітарну обрізку дерев та, завдяки допомозі МКП «Вінницязеленбуд», видалили близько 70 старих аварійних дерев, – зазначає очільниця округу. – Загалом хочеться створити комфортні умови проживання для жителів громади, сподіваюсь, спільними зусиллями це вдасться зробити.”

Довідка. Юлія Михайлівна Давидюк народилася 20 березня 1981 року в селі Малі Крушлинці. З 1998 по 2004 роки навчалась у Вінницькому національному технічному університеті за спеціальністю “менеджмент організацій”. Одружена, виховує двох дітей.

23 листопада 2022 року призначена на посаду т.в.о старости Стадницького старостинського округу

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin