Вінниця
20.04.2024
12.42° C
Вгору

Підтримка ініціатив щодо відновлення країни та створення додаткових можливостей для молоді – ключові теми ІХ Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку

29 березня стартував ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, який об’єднав понад тисячу спікерів у форматі онлайн, який об’єднав понад тисячу спікерів у форматі онлайн.

Мета заходу – створити платформу для сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновленні України, створення додаткових можливостей для становлення і розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

«Уже дев’ятий рік поспіль Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку дає нашому молодому поколінню можливість поспілкуватися з експертами усіх рівнів та у різних сферах. Це саме та подія, яка допомагає у формуванні актуальної молодіжної соціальної політики. У 2022 році, попри війну, форум охопив 8857 глядачів та об’єднав найкращих спікерів з усіх куточків України, серед яких Державний Секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, Президент міжнародного руху «Let’s Do It World» Хейді Солба, Заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко та інші» – зазначає лідерка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

Цьогоріч ключовою темою для учасників стали питання залучення молоді до відновлення України, а також плани та пріоритети на 2023 рік.

До обговорення також долучилися директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА Світлана Ярмоленко, а також представники молодіжних громадських організацій та центрів, благодійних фондів, навчальних закладів Вінниччини.

У перший день форуму йшлося про складні виклики, які сьогодні постали перед державою. Також значну увагу приділили створенню кращих умов для розвитку молоді та підтримки її ініціатив.

Загалом, представники кожної області мали можливість поділитися власним досвідом у сфері молодіжної політики, представити свої напрацювання, а також знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, заручитися підтримкою експертів.

Організатором заходу виступає Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine». Форум проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Українського державного центру позашкільної освіти та обласних державних адміністрацій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin