Вінниця
24.04.2024
8.39° C
Вгору

Як дивитися улюблені телепрограми без додаткових оплат?

Інтернет, стримінгові сервіси, супутникове, кабельне, інтернет-телебачення — вінничанам сьогодні доступні різні варіанти перегляду фільмів, розважальних і пізнавальних програм, спортивних подій, отримання актуальних новин. Але саме кабельне телебачення завдяки низці
переваг залишається оптимальним вибором для тисяч абонентів, які хочуть отримувати цікавий розважальний та інформаційний контент.
За кілька десятиріч існування кабельне телебачення пережило чимало змін і вдосконалень.

Сьогодні це максимально доступний і зручний спосіб підключити телебачення, щоб дивитися різноманітні телевізійні програми. А завдяки появі цифрових технологій глядачі мають доступ до ще більшої кількості цікавих телеканалів і насолоджуються кришталево чистим зображенням та неперевершеним звуком.

Телевізійний контент для всієї родини

Абонентам кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ доступні до перегляду понад 120 цікавих українських та іноземних фільмових, спортивних, розважальних, пізнавальних, дитячих, інформаційних телеканалів у цифровому та аналоговому форматах. А також місцеві канали і
програми, які не транслюються на інших сервісах 1 . Телеканали підібрані так, щоб кожен у
родині знайшов для себе щось цікаве.

У цифровому та аналоговому пакетах транслюються топові телеканали:
 спортивні,
 пізнавальні,
 улюблені у всьому світі канали групи Discovery,
 найкращі фільмові,
 інформаційні,
 дитячі,
 українські національні та місцеві,
 багато розважального телеконтенту.

Одна з основних переваг кабельного телебачення — можливість отримувати актуальні новини з усього світу, дивитися прямі трансляції спортивних матчів, концертів, політичних шоу, які не знайдеш, приміром, на стримінгових сервісах.

Висока якість зображення

Сучасне кабельне телебачення забезпечує відмінну якість зображення та звуку, що робить перегляд телевізора приємнішим і зручнішим. У цифровому пакеті провайдера телебачення ЕВЕРЕСТ™ половина телеканалів транслюється у HD якості. Тож власники телевізорів, що підтримують стандарти DVB-C та MPEG-4, насолоджуються переглядом улюблених фільмів і телепрограм у чіткому і якісному зображенні та із неперевершено чистим звуком.

У пакеті кабельного телебачення багато іноземних фільмових, спортивних, пізнавальних, розважальних, національних українських і місцевих рейтингових телеканалів у HD якості.

З програмою телепередач і переліком телеканалів можна ознайомитися на сайті провайдера інтернету й кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ .

 

 

Просте і швидке підключення без додаткових пристроїв

Кабельне телебачення ЕВЕРЕСТ™ не передбачає використання додаткового обладнання 2 для підключення. Щоб дивитися топові телеканали, не потрібно купувати спеціальні антени, приймачі. Кабельне телебачення працює навіть на телевізорах старого зразка.

Надійність і незалежність телесигналу

Важливий плюс КТБ для абонентів — трансляція телеканалів не залежить від швидкості доступу до інтернету та якості з’єднання, роботи антен чи погодних умов, що можуть впливати на якість сигналу. Сучасна волоконно-оптична мережа та використання потужного обладнання дають змогу провайдеру ЕВЕРЕСТ™ забезпечувати стабільний і якісний телесигнал у кожному куточку міста.

Доступна ціна

Базовий аналоговий пакет телебачення ЕВЕРЕСТ™ здивує різноманіттям топових українських і закордонних телеканалів. Адже зазвичай провайдери включають у базові пакети невелику кількість непопулярних національних і місцевих каналів, заохочуючи таким чином абонентів
замовляти дорогі додаткові пакети.

У цифровому пакеті ЕВЕРЕСТ™ представлено 120+ рейтингових телеканалів, половина з яких транслюється у HD якості. Якщо провайдери телебачення здебільшого стягують додаткову плату за доступ до HD-каналів, то абоненти ЕВЕРЕСТ™ сплачують фіксовану абонплату за
максимально цікавий та різноманітний пакет — 135 гривень на місяць. Навіть за умови підключення кількох телевізорів у квартирі абоненти вносять одну абонплату.

Обслуговування і техпідтримка

Розуміючи важливість якісного сервісу, провайдер ЕВЕРЕСТ™ забезпечує абонентам цілодобову технічну підтримку. Кол-центр приймає дзвінки без вихідних і свят, а мобільні бригади максимально швидко виїздять на виклики, допомагаючи клієнтам ефективно
вирішувати проблеми з користуванням телебаченням.

КТБ — найдоступніший спосіб отримувати телевізійний контент, і справедливо залишається вибором номер один для багатьох абонентів у всьому світі. Якщо ви шукаєте для своєї родини джерело розваг та інформації, підключіть кабельне телебачення — воно здатне здивувати всім, що може запропонувати.

Детальніше про послугу кабельного телебачення та умови підключення читайте на сайті:
everest24.com.ua

 

Ліцензія провайдера програмної послуги НР № 00856-п від 03 серпня 2020 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

 

1   Наявність права на ретрансляцію у кабельній мережі ТМ «ЕВЕРЕСТ» програм (каналів), які відсутні в інших
провайдерів на території м. Вінниці.
2  Мова йде про можливість підключення послуги «Аналогове телебачення» напряму від розподільчого щита.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin