Вінниця
25.04.2024
15.01° C
Вгору

Вінницькі “Пункти незламності” переходять у режим очікування

У зв’язку зі збільшенням температури повітря в місті Вінниця, “Пункти незламності” будуть переведені в режим очікування. Таке рішення було затверджено на позачерговому засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради. На даний момент, працівники КП “Муніципальна варта”, включені в процес перевезення наметів в місце зберігання, повідомив їх начальник Віталій Чигур.

Йдеться про намети, які ще восени розмістили у місцях найбільшого скупчення людей: в районі Площі Перемоги, Вишеньки, Старого міста, Чехова, Київської. Як розповідає начальник комунального підприємства “Муніципальна варта” Віталій Чигур, пункти незламності переводять до режиму очікування.

“За умови оголошення в нашому місті надзвичайної ситуації пункти незламності будуть розгорнуті впродовж трьох годин, щоб вінничани мали можливість закрити базові потреби: зарядити мобільні пристрої чи приготувати/розігріти їжу. Наразі рішення поставити на паузу діяльність наметів пов’язане з настанням сприятливих погодних умов – середньодобова температура пішла вгору і до того ж, немає перебоїв з електропостачанням. Останнім часом люди почали навідуватися у намети радше за звичкою, щоб поспілкуватися чи випити чаю, але не для того, щоби зігрітися чи підзарядити ґаджети”, — розповідає Віталій Чигур.

Начальник КП “Муніципальна варта” додає, що на чергуваннях та обслуговуванні “Пунктів незламності” було задіяно 40 співробітників. Цей людський ресурс переорієнтують в інших напрямках.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin