Вінниця
02.05.2024
12.66° C
Вгору

У Вінниці триває акція “За чисте довкілля”, до якої доєднуються представники влади

У Вінниці тривають весняні прибирання в рамках щорічної акції “За чисте довкілля”. Небайдужі вінничани продовжують виходити на вулиці нашого міста, аби зробити його чистішим та комфортнішим.

Також приєднуються до прибирань Вінниці й депутати. На сьогодні участь представників вінницької влади в цій акції вже є стабільною практикою.

Учора, 23 березня, Наталя Літвінова приєдналась до робіт з прибирання території півострова Бригантина зі студентами Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища. Вона звернула увагу на те, що проблема збереження довкілля стає все більш актуальною з кожним роком.

“Війна не може зупнити українців у бажанні робити свою країну кращою а нашу прекрасну Вінницю ще більш комфортною.” – зауважила Наталя Літвінова, депутатка партії “Українська стратегія Гройсмана”, учасниця акції “За чисте довкілля”.

Возможно, это изображение 10 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухе

 

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и на открытом воздухе

 

Возможно, это изображение 2 человека, дерево и на открытом воздухе

 

Також доєднався до ініціативи й Теймур Абушов, депутат  . Він разом із студентами Вінницького транспортного фахового коледжу 23 березня наводив лад на зелених зонах вулиці Залізничної.

 

На своїй сторінці Фейсбук він зазначив, що процес прибирання може бути не лише корисним, але й веселим. Т.Абушов був приємно здивований, що сучасна молодь не залишається осторонь збереження довкілля.

Не забуваймо, що чисто не тільки там де прибирають, але й там де не смітять. Погодьтесь, жити в охайному місті набагато приємніше.
Поважайте себе і будьте дбайливими до природи! – звернувся Т.Абушов до вінничан.
Не залишилась осторонь також депутатка партії “Українська стратегія Гройсмана” Світлана Куца. Вона разом зі студентами Вінницького центру ПТО технологій і дизайну взяли на себе прибирання узбережжя Вишенських озер.
Вона зазначила, що дана ініціатива дає чудову можливість зробити свій вклад у комфортність нашого міста, підготувати парк до сезону відпочинку на природі та провести час у чудовій компанії.
Кілька годин на користь свого мікрорайону здається невеликою справою. Та саме завдяки таким невеликим справам наше місто продовжує бути комфортним. – закликає С.Куца також приєднатись до ініціативи небайдужих містян.
Возможно, это изображение 14 человек, люди стоят, на открытом воздухе и дерево
Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и водоем

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin