Вінниця
16.04.2024
20.01° C
Вгору

Вінниця отримала 10 генераторів різної потужності та 40 контейнерів для відходів – Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб

У рамках співпраці Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу з Міністерством закордонних справ Німеччини, Посольством Німеччини в Києві та Німецьким товариством міжнародного співробітництва “GIZ”, до Вінниці було доставлено 10 генераторів різної потужності та 40 контейнерів для відходів.

Генератори будуть використовуватися як резервні джерела електроенергії в Прозорих офісах Вінниці в разі аварійних відключень.

«Цей вантаж містить 2 великих генератори по 150 кВт, які будуть розподілені між прозорими офісами міста Вінниці для використання як резервне живлення на випадок відключення електропостачання, окрім того, є 8 генераторів по 8 та по 6,5 кВт, які надійдуть до закладів освіти міста, також для використання на випадок відключення централізованого електропостачання. Окрім того, у цьому вантажі до міста Вінниці надійшло 40 пластикових контейнерів, які будуть розподіленні між закладами освіти, а саме школами міста – по 1 для кожної школи», – зазначає директор департаменту економіки і інвестицій Максим Мартьянов.

Це вже четвертий транш в рамках даної ініціативи, який отримала Вінниця.

«Підтримка партнерів допомогла нам вистояти цієї зими. Завдяки МЗС Німеччини, Посольству та товариству GIZ з грудня минулого року Вінниця отримала вже 30 генераторів, модульні кухні, зимові тенти, а також інше обладнання для пунктів незламності, – зазначив Сергій Моргунов — Складні моменти змушують нас взаємодіяти, разом шукати дієві антикризові рішення. І важливо, що наша громада має надійних партнерів в Європі. Дякую уряду Німеччини і всьому німецькому народу за солідарність і віру в Україну».

Сергій Моргунов також висловив сподівання, що плідна співпраця з Німеччиною продовжиться й надалі.

 

Відео: https://fb.watch/jqB4oOMps5/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin