Вінниця
25.04.2024
17.08° C
Вгору

Дітки вінницьких Захисників виготовляли імбирне печиво, обереги та розмальовували окопні свічки для українських військових

20 березня, у Міжнародний День щастя, дітки із сімей військовослужбовців ділились частинкою своєї доброти і піклування під час майстер-класу із розпису імбирного печива. Крім того, всі разом вони виготовляли обереги та розписували окопні свічки для наших Захисників та Захисниць. Захід організували фахівці департаменту соціальної політики у партнерстві з міжнародним благодійним фондом “Sota Help”.

Разом дітки розмалювали близько сотні штук імбирного печива, яке згодом волонтери передадуть нашим військовим.

“Мій батько зараз боронить нашу Україну. Я рада, що ми можемо ось так їх підтримати і відправити трішки домашньої турботи”, – розповідає донька вінницького військового.

Також дітки разом виготовили обереги для наших військових і розмалювали у патріотичні кольори окопні свічки.

“Ми раді, що у Міжнародний день щастя можемо зібратися всі разом, поспілкуватися і зробити добру справу. Ми часто відправляємо допомогу для наших військових. Подарунки, зроблені дітками – їх особливо тішать. Дитяча любов – найщиріша і це відчувають наші Захисники”, – говорить очільниця міжнародного благодійного фонду “Sota Help” Альона Скалецька.

Аби діткам було цікаво, на початку заходу фахівчиня департаменту соціальної політики міської ради Оксана Павлюк провела із дітками дискусію, чим для них є щастя.

“Раніше наші дітки мріяли про щось, що притаманно їхньому віку. Тепер всі вони говорять про нашу найшвидшу перемогу і аби мати можливість чим скоріше обійняти своїх татусів. Ми також висловлюємо вдячність нашим партнерам – благодійному фонду “Sota Help”, всеукраїнському благодійному фонду “Ми з України”, а також мережі магазинів “Блиск” та адміністрації КЗ “Вінницький ліцей 22” за сприяння в організації заходів та надані подарунки, – розповідає фахівчиня із соціальної роботи організаційного відділу департаменту соціальної політики міської ради Оксана Павлюк.

По завершенню заходу директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войтова вручила маленьким учасникам заходу подяки міської ради, солодкі подарунки, а також подякувала за їхню небайдужість та патріотичність.

“З таким молодим поколінням – наша країна обовʼязково вистоїть, ми обовʼязково Переможемо і відбудуємо нашу Україну”, – додала Валентина Войткова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin