Вінниця
23.04.2024
12.23° C
Вгору

«Завдяки їм в домівках тепло та затишно, а біля будинків та на вулицях – прибрано», – Сергій Моргунов привітав працівників житлово-комунального господарства та побутового населення з професійним святом

Учора, 19 березня, в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук та телеграм каналі привітав працівників із професійним святом.

«Герої невидимого фронту. Люди, які просто роблять свою роботу, незважаючи на погоду та ворожі атаки. Люди, про яких згадують, коли щось не так, і люди, яким не завжди дякують», – зазначив очільник громади.

Це завдяки їм в домівках тепло та затишно, а біля будинків та на вулицях – прибрано. Завдяки їм працює транспорт, ліфти, вивозиться сміття, ремонтуються дороги, старі дахи та мережі. Це вони в перші дні вторгнення зводили укріплення, зварювали протитанкові їжаки, виготовляли буржуйки для бійців, – пригадав Сергій Моргунов.

Також очільник громади підкреслив, що поки наші Герої на фронті роблять все можливе та неможливе аби стримати ворога, вони тримають наш тил, аби ті, хто в тилу, могли працювати та підтримувати тих, хто на передовій.

«Сьогодні, у ваш професійний день, хочу подякувати вам за усе, що ви робите щодня, аби Вінниця, незважаючи ні на що, продовжувала залишатись комфортним європейським містом. Це те, чого ніколи не зрозуміє ворог, який замість того, аби наводити лад у власних домівках, почав руйнувати чужі. Це те, що завжди залишатиметься в пріоритеті для команди комунальників, тому що свою роботу вони роблять з любов’ю до рідного міста і задля нашої Перемоги», – говорить міський голова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin