Вінниця
29.03.2024
8.79° C
Вгору

У лютому 2023 року вінницькі аудитори забезпечили відшкодування майже 25 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів

За результатами ревізій та перевірок закупівель у лютому 2023 року фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 24,96 млн грн, за результатами аудитів – досягнення 46,7 млн грн економічного ефекту від упровадження наданих рекомендацій.

Проведеними моніторингами попереджено порушень законодавства у сфері закупівель на 45,4 млн грн, зокрема, у 15 випадках забезпечено відміну торгів на 20,4 млн грн і розірвано 32 договори на загальну суму 25,0 млн грн.

За допущені порушення 13 посадових осіб об’єктів контролю притягнуто до адміністративної відповідальності.

Водночас до порушників фінансово-бюджетної дисципліни застосовано 2 фінансові санкції у вигляді попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушення.

Правоохоронним органам для вжиття заходів у межах їх компетенції передано матеріали 9 заходів державного фінансового контролю, за розглядом яких розпочато 4 досудових розслідування.

Пресслужба Управління Північного офісу

Держаудитслужби у Вінницькій області

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin