Вінниця
20.04.2024
11.21° C
Вгору

Вінницька лікарня №1 отримала гуманітарну допомогу від американського фонду DTCare

Вінницька лікарня №1 11 березня в рамках благодійної гуманітарної допомоги отримала медичні інструменти, розхідні перев’язувальні матеріали, засоби для реабілітації пацієнтів та багато іншого у розмірі 25 палет.

Допомогу надав американський фонд DTCare за сприяння польського міста Радом та Союзу польського харцерства (польська національна скаутська організація). Фонд від початку повномасштабної війни надає гуманітарну допомогу в Україні та Польщі, а так організує та розподіляє допомогу від інших країн.

Організував збір американський фонд DTCare, який до цього часу відправляв свою допомогу в різні куточки світу, а після 24 лютого активно включився до допомоги Україні. Зокрема це уже не перший гуманітарний вантаж для закладів охорони здоров’я, який надіслав американський фонд у Вінницю.

Доставлення вантажу до Вінниці організувала благодійна організація «БФ “DTCare UA”».

У департаменті охорони здоров’я Вінницької міської ради зазначають, що в умовах війни отримана допомога є вкрай важливою, а також висловлюють подяку заступнику начальника зав’язків Союзу польського харцерства Бартошу Беднарчику, а також президенту DTCare Марку Груелю.

«Це уже не перший гуманітарний вантаж для закладів охорони здоров’я Вінниці й ми дуже вдячні нашим закордонним партнерам за ту допомогу, яку вони нам надають», – зазначає директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin