Вінниця
29.03.2024
8.79° C
Вгору

Завершено другий етап жеребкування учасників по Програмі “Муніципальне житло ВМТГ”

Учора, 14 березня, завершили другий етап жеребкування з розподілення квартир в рамках програми “Муніципальне житло ВМТГ”. Учасниками жеребкування виступило 15 людей.

Йдеться про осіб з інвалідністю І групи, багатодітні сім’ї, інші категорії громадян (працівники бюджетної сфери (медики, освітяни, працівники культури та спорту тощо) та комунальних підприємств, ветерани праці, особи з інвалідністю, постраждалі особи внаслідок катастрофи на ЧАЕС, громадяни (сім’ї), що перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов).

Програма “Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади” діє у Вінниці з 2009 року. Її учасники відзначають оптимальне співвідношення ціни і якості житла. За цей час було заселено понад 800 квартир. Загалом було збудовано 11 багатоквартирних житлових будинків. Наразі у Вінниці триває будівництво одразу на двох об’єктах – на вулиці 600-річчя та Привокзальній, 30. У багатоповерхівці на Привокзальній, 30 для жеребкування було визначено 136 квартир – це найбільша кількість за історію Програми. Найбільша квота передбачена для учасників бойових дій в російсько-українській війні.

Додаткова реєстрація бажаючих стати учасником Програми запланована на 17-24 квітня цього року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin