Вінниця
25.04.2024
14.24° C
Вгору

«Кадетський корпус поліції»: У Вінниці стартував набір до навчально-підготовчого курсу

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурс на відбір у кадети. Головна мета навчально-підготовчого курсу «Кадетський корпус поліції» – підготовка юнаків та дівчат, які бажають навчатися у вищих навчальних закладах системи Міністерства внутрішніх справ та в майбутньому працювати в поліції.

До навчання кадетів залучені інструктори, психологи, науково-педагогічний склад державних закладів вищої освіти МВС, які допоможуть молоді підготуватись до успішного вступу в обрані виші. Кадети отримають базові теоретичні та практичні знання, матимуть змогу познайомитись зі спеціальним поліцейським оснащенням, сучасним озброєнням та технікою.

Цей проєкт є потужним стартом та підтримкою молоді, яка в майбутньому бажає приєднатися до команди Національної поліції. 

«Кадетський корпус» – це перший крок до реалізації їх мрії і ознайомлення з важливою і відповідальною професією.

Навчання кадетів здійснюватиметься безплатно за підтримки Вінницької обласної військової адміністрації та міської ради. Охочі навчатися в кадетському корпусі будуть забезпечені одностроєм та усім необхідним для підготовки. 

Проєкт орієнтований на учнів випускних класів або коледжів, які мають бажання здобути надалі освіту у вишах МВС.

Прийом анкет триває до 15 березня.

Додаткову інформацію про умови вступу та навчання можна отримати у підрозділі поліції за місцем проживання або за телефонами (0432) 42-22; (067) 430-52-67, (050) 280-22-20.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin