Вінниця
20.04.2024
11.8° C
Вгору

Вінничан та гостей міста запрошують на «Здорову прогулянку»

У суботу, 18 березня, вінничан та гостей міста запрошують долучитись до «Здорової прогулянки» на свіжому повітрі, під час якої всі охочі разом з інструкторами зможуть навчитись скандинавській ходьбі й з користю провести свій вільний час. Захід ініційований Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров’я МОЗ України за підтримки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА, Вінницького обласного Центру контролю та профілактики хвороб та департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради.

Захід розпочнеться о 13:00 у Центральному міському парку ім. Леонтовича на площі біля Літнього театру. Прогулянка проходитиме впродовж 20 хвилин групами по 15 осіб за спеціальним маршрутом. Вхід вільний.

Для того, аби потрапити в групу та спробувати скандинавську ходьбу з інструктором, необхідно зареєструватися за посиланням.

На площі біля Літнього театру зареєстровані учасники отримають спеціальні палки для скандинавської ходьби та навушники, щоб під час прогулянки слухати запальну музику та цікавий подкаст про здоров’я.

Після скандинавської ходьби в усіх охочих буде можливість відвідати медичну зону: виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, визначити індекс маси тіла, вакцинуватися від COVID-19 чи проконсультуватися з сімейним лікарем.

Здорова прогулянка реалізується у межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації від Covid-19, ініційована Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров’я МОЗ України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin