Вінниця
29.03.2024
11.06° C
Вгору

Вихованці Вінницької дитячої музичної школи №2 перемогли на міжнародному конкурсі

Учні та викладачі Вінницької дитячої музичної школи № 2 продовжують демонструвати свої вміння та таланти на різноманітних міжнародних конкурсах. Так, вокальний ансамбль старших класів «Вернісаж», зразковий хор учнів старших класів «Щедрик», вокальний ансамбль викладачів «Ноктюрн» здобули у різних номінаціях та вікових категоріях три Гран-прі на міжнародному конкурсі мистецтв «Обдаровані зірки».

Юні вокалісти із завзятістю ставляться до навчання, попри війну вони разом із викладачами музичної школи, продовжують старанно займатися.

Керівниця колективів-переможців, Леоніла Боярська, зазначила, що під час репетицій та записів виступів беруться до уваги різні моменти.

«Разом із дітьми та викладачами прораховуємо все до дрібниць, робимо відповідне аранжування та готуємо хореографічну постановку. А довершене звучання співочих колективів, зокрема, досягається завдяки роботі концертмейстерів – Наталії Харченко («Вернісаж») та Анастасії Разорьонової («Щедрик»). Наша копітка та багатогодинна праця завжди приносить позитивний творчий результат», – говорить викладачка співочих колективів ВДМШ № 2 Леоніла Боярська.

Також вона додала, що до репертуару, що виконують учні та викладачі закладу, входять твори Миколи Леонтовича, інших українських та світових класиків, а також сучасних композиторів.

«Із задоволенням діти виконують твори у джазовій обробці. Наші заняття проходять творчо та креативно. Велика шана батькам наших учнів та учениць, які усебічно підтримують своїх дітей. Викладачі нашої музичної школи мотивують молоде покоління, задля досягнення успіхів у своїх захопленнях і нам є ким пишатись!» – каже Леоніла Боярська.

Для довідки: міжнародний конкурс мистецтв «Обдаровані зірки» проводився дистанційно у Дніпрі. Частину зібраних коштів було передано на потреби ЗСУ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin