Вінниця
20.09.2024
13.47° C
Вгору

Ягуар Джекі з Подільського зоопарку потребує допомоги

Усіх охочих, хто може допомогти у будівництві вольєрів для ягуара та тигриці запрошує «Подільський зоопарк». Наступної зими ягуар Джекі зимуватиме у новому вольєрі, але для завершення будівництва його нової домівки Подільському зоопарку потрібна допомога.

Про це повідомляє Подільский зоопарк на сторінці у FACEBOOK.

– Ще влітку Подільський зоопарк розпочав будівництво нових вольєрів для тигриці уссурійської та ягуара, яких ми евакуювали в квітні минулого року з приватного зоопарку під Одесою. Ягуар – тварина, яка звикла до тепла. Тож, перед нами повстало завдання – якомога швидше звести вольєр із зимівником. Наразі тривають активні будівельні роботи. Вже зведено зовнішню огорожу вольєру зі скляними вітринами для спостереження за тваринами. На території вольєру побудовано басейн та бомбосховище для тварин. На даний час ми завершуємо будівництво стін зимівника, – зазначає директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Обсяг будівельних робіт великий, тому для їх завершення потрібна чимала фінансова підтримка.

Перерахувати кошти на зведення нової домівки для Джекі можна за посиланням https://send.monobank.ua/jar/jpmx8eYMp?fbclid=IwAR0tSpqQqy7uE6aUA7TTKTtNFeDy80vO3cGC5SvqeqT1x96tgydCOl63K8I 


Нагадаємо, що у квітні минулого року ягуара Джекіі та уссурійську тигрицю Лізу евакуювали з приватного зоопарку під Одесою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin