Вінниця
19.03.2024
0.5° C
Вгору

Офіс туризму Вінниці запрошує на виставку рукотворних сувенірів BYVI, присвячену Дню закоханих

Упродовж двох тижнів у виставковій залі Музею моделей транспорту експонуватимуться новинки від Офісу туризму Вінниці та майстринь платформи подарунків BYVI. Усі вони присвячені темі романтики і кохання, адже щорічно у лютому в світі відзначають День усіх закоханих.

Зимовий виставковий проєкт ексклюзивних сувенірів від місцевих майстрів та майстринь в Музеї моделей транспорту «Різдвяний калейдоскоп» виявився вдалим, тож цю практику організатори вирішили продовжувати на постійній основі.

«Коли ми тестували цей новий спільний продукт із нашими майстринями BYVI та Музеєм моделей транспорту – були певні вагання, чи сподобається він відвідувачам. Але досвід показав, що такі незвичні для музею експозиції також цікаві відвідувачам, бо ми отримували і продовжуємо отримувати багато схвальних відгуків, – розповідає директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська. – Тому ми запрошуємо вінничан та гостей міста з 3 по 17 лютого на наступну експозицію, яку присвячуємо Дню закоханих. Виставку можна не тільки подивитися: ті вироби, які сподобаються, можна буде також придбати на сувенірній платформі BYVI в Інстаграм та за реквізитами прямо в музеї».

Нова романтична виставка порадує як естетів, так і людей з практичним поглядом на життя. Тут представлені різноманітні свічки, які стали трендом цього сезону через «особливості» цьогорічної зими; парні браслети для закоханих з натурального каміння, які точно зацікавлять шанувальників літотерапії; а ще багато різних брелоків, сувенірів з деревини із петриківським розписом, янголята, «ловці снів», парні котики – подарунки на різний смак і вік. В асортименті порадують також патріотичні метелики та прикраси з мікровишивкою для вишуканого образу.

Виставка працює щодня з 11:00 до 19:00 упродовж 2-х тижнів, з 3 по 17 лютого.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin