Вінниця
19.03.2024
1° C
Вгору

Вінничан запрошують на благодійну виставу-мюзикл для всієї родини, яка об’їхала вже 28 країн Європи, а нині гастролює Україною

Із виставою-мюзиклом для усієї родини до Вінниці приїздить команда «Проєкт «Мрія» з бендом «Voice of Ukraine» та танцювальною групою «Righteous stars». Виставу вже побачили у 28 країнах Європи, а нині вона подорожує містами України.

Дана подія у Вінниці стала можливою за підтримки міської ради та управління культури і мистецтв Вінницької ОВА. Її організатори – Благодійний фонд «Мрія!» разом з ГО «Українська сімейна фундація». Зібрані кошти під час благодійного концерту будуть направлені на будівництво молодіжного мультицентру у місті Буча.

Артисти вистави-мюзиклу непрофесійні актори, проте запевняють, що кожен глядач зможе відчути особливу атмосферу родинного свята. Кажуть, що цю виставу створили для того, аби нагадати найщасливіші моменти сімейного затишку у зимові свята. Театралізована постановка створена за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена «Дівчинка з сірниками». В основі сюжету –дивовижна історія маленької Анни.

У Вінниці виставу покажуть двічі:

3 лютого о 16:00 у Вінницькому коледжі культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича (вул. Симона Петлюри, 40).

5 лютого о 16:00 у Вінницькому академічному обласному театрі ляльок «Золотий ключик» (вул. Хмельницьке шосе, 7)

Вхід вільний за попередньої реєстрації:

https://forms.gle/aKFb8thKHuRkoJ9z5

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin