Вінниця
25.04.2024
11.33° C
Вгору

Цьогоріч у Вінницькій МТГ реалізують 10 проєктів, затверджених Бюджетом громадських ініціатив

У Вінниці триває робота над покращенням благоустрою міста, а також над створенням освітніх майданчиків для містян. Цьогоріч у громаді планують реалізувати одразу 10 відповідних проєктів, затверджених Бюджетом громадських ініціатив.

За словами заступника Вінницького міського голови Андрія Очеретного, ці проєкти спрямовані не лише на розвиток комфорту у місті, а й на приєднаних територіях. Таким чином маємо 5 проєктів, які покращать благоустрій в районі Тяжилова, села Щіток, Стадниці тощо. Крім того, два проєкти охоплять такі сфери, як медицина та культура, і ще три стосуються безпосередньо освіти.

“Нагадаю, минулого року конкурс проєктів БГІ був призупинений і всі видатки перенесли на 2023 рік. Причиною тому стали певні обмеження в частині фінансування, які наклала Постанова КМУ №590 «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, – каже Андрій Очеретний. – Але попри складнощі нам все одно вдалося реалізувати дещо з запланованого. Маю на увазі модернізацію дитячого майданчика в районі Сабарова у 2022 році. Зараз ця рекреаційна зона дуже популярна серед місцевих мешканців, тож маємо надію на те, що десять запланованих проєктів на цей рік теж принесуть користь та радість вінничанам”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin