Вінниця
20.04.2024
12.21° C
Вгору

Вінницький притулок для малозабезпечених та осіб без постійного місця проживання отримав нову побутову техніку

Вінницький простір безпеки для малозабезпечених та осіб без постійного місця проживання забезпечили всією необхідною побутовою технікою: від холодильника до мікрохвильовки. Проєкт реалізували Вінницький міський центр соціальних служб спільно з Міжнародним медичним корпусом в Україні.

Притулок для малозабезпечених та безпритульних осіб отримав у подарунок від Міжнародного медичного корпусу холодильник, кухонну плиту, шість електрочайників, дві мікрохвильові печі, настінний котел, дві праски та пральну машину.

У грудні минулого року міський центр соціальних служб звернувся до представництва Міжнародного медичного корпусу в Україні та їх польового Координатора в місті Вінниця Йогі Махендра.

“Ми надзвичайно вдячні нашим друзям – Міжнародному медичному корпусу в Україні за таку значну підтримку для нашого Притулку. Наразі в приміщенні проходить ремонт. І допомога Міжнародного медичного корпусу дозволить забезпечити всі необхідні санітарно-гігієнічні норми, аби в такий складний для України час, люди, які цього потребують, могли перебувати в комфортних та гідних умовах”, – говорить директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

За її словами, нині в Притулку тривають ремонтні роботи. У ньому будуть мешкати внутрішньо переміщені особи, які постраждали внаслідок військових дій та перемістилися з тимчасово окупованих територій, в тому числі осіб, які не мають постійного місця проживання.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin