Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

Понад півтисячі звернень вже надійшло до Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими (Вінниця)

За неповних два місяці роботи до консультаційного центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, що знаходиться у Вінниці, надійшло понад 500 звернень.   

“В день до нас звертається понад 20 осіб. Вони телефонують нам або приходять до центру. Це не тільки Вінницька, але й інші області: Черкаська, Житомирська Хмельницька і Чернівецька. До нас також телефонують із Заходу України, ми приймаємо і даємо відповіді на всі питання.” – розповіла виданню «Це Вінниця, друже!» керівник Центру Юлія Приймак. 

Нагадаємо, що консультаційний центр Координаційного штабу центрального регіону з питань поводження з військовополоненими працює з грудня місяця. Вінницька міська рада надала фінансову підтримку на утримання. Його головна місія – повернення українських військових та цивільних з полону.  

У Консультаційному центрі Центрального регіону є можливість як отримати консультацію телефоном, так і записатися на особисту зустріч.
Телефон приймальні Консультаційного центру Центрального регіону: 0- 800-200-606
Час роботи: з 10:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю.
Адреса Консультаційного центру Центрального регіону: 21000, м. Вінниця, вул. Театральна, 15 (прийом за попереднім записом). 

Автор Назар Довгалюк

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin