Вінниця
25.04.2024
11.33° C
Вгору

Новий хештег #freetheleopards! До чого тут українці

У соціальних мережах почав ширитись новий флешмоб. Користувачі Facebook, Instagram, Twitter постять свої фото в одязі з леопардовим принтом.

20 січня пройшов Рамштайн-8, на якому Німеччина заявила, що поки не готова дозволити надати Україні «Леопарди», але країна готова надати ЗСУ інше додаткове озброєння й техніку.

На акції протесту проти нерішучості німецького уряду вийшли сотні людей з плакатами, на яких були написи Free the Leopards. На підтримку українців в соціальних мережах був запушений хештег #freetheleopards


ФОТО REUTERS/Lisi Niesner

Офіційна сторінка України у інстаграм запустили флешмоб: “Про леопардовий одяг давно забули, але зараз настав час переглянути свій гардероб. Одягніть свій улюблений леопардовий одяг і опублікуйте селфі з #FreeTheLeopards“.

Флешмоб одразу підтримали користувачі соціальних мереж, відомі особистості та бренди.

“Німеччина повинна почути нас і нарешті надати Україні “леопардів”. Долучаюся до флешмобу, приєднуйтеся і ви, підтримавши Україну на інформаційному фронті! Фото було зроблене у Франкфурті-на-Майні в Німеччині з німецькою собакою сім‘ї латвійців та українців”,написала співачка Альона (alyona.alyona)

“Поки Німеччина досі вагається, чи надавати Україні танки Leopard 2, ми доєнуємося до флешмобу з відповідним закликом. Це важливо. Україні потрібні танки Leopard 2. Не мовчи, світе! Приєднуйтеся до хештегу і вимагайте проукраїнського рішення від уряду Німеччини, адже Україна щодня захищає себе та Європу від Росії”,пише гурт TVORCHI на своїй сторінці Instagram.

Автор Марко Литвиненко

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin