Вінниця
29.03.2024
9.33° C
Вгору

Драйв, запал і допомога ЗСУ: Віктор Павлік 29 січня виступить у Вінниці з особливим концертом

Співак-романтик Віктор Павлік, під чиї пісні закохувались, освідчувались та мріяли цілі покоління, розпочав тур «Різдвяні історії» на підтримку Збройних сил України.

У новій концертній програмі, над якою ретельно працював, обіцяє здивувати як своїх вірних шанувальників, так і молодь.

У Вінниці Віктор Павлік співатиме у неділю29 січня, о 19.00 в театрі ім. Садовського.

Разом зі своїми найкращими хітами «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені», «Шикидим» та багатьма іншими, артист презентує божественно гарні різдвяні пісні.

Концерт буде щирим і незабутнім: поєднає драйв і запал, зігріє усіх глядачів душевним теплом та стане нашою спільною допомогою воїнам ЗСУ.

Під час концерту пройде благодійний аукціон, всі кошти з якого разом із частиною від продажу квитків, будуть передані захисникам України, яких Віктор Павлік підтримує з 2014 року.

Талановитий, пристрасний і галантний  Віктор Павлік уже понад 37 років утримує титул головного романтика країни.

Кожна його пісня наповнена любов’ю і ніжністю, і навіть коли випадає сумна мелодія, в ній все одно вгадуються нотки оптимізму.

Віктор Павлік підкорює щирістю, життєрадісністю і неосяжною енергією. Ці якості співак випромінює на кожному концерті і ніколи не забуває додати у програму нові приємні музичні сюрпризи.

 Концерт «Різдвяні історії» буде справжньою симфонією музики, улюбленого голосу і віртуозної гри улюбленого виконавця і його найкращих музикантів. Тож можете навіть не сумніватися: у цей вечір розтане лід й відтануть серця всіх!  гарантують організатори  компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 

Свою співочу кар’єру Віктор Павлік розпочав наприкінці 80х. У перші роки Незалежності був зіркою гурту «АннаМарія», який став справжнім проривом для України і здобув перемогу практично у всіх найвідоміших фестивалях.

Як сольний співак, свій найперший альбом «Шикидим» Віктор Павлік презентував у 1997 році. Згадуючи той час, жартує, що прокинувся відомим за одну ніч, при цьому завжди наголошує, що бути артистом не означає бути зіркою:

 Зірки на небі, а ми послані Богом на землю, щоб лікувати душі, дарувати натхнення людям.

Із самого початку російськоукраїнської війни у 2014 роціВіктор Павлік багато виступає у шпиталях та військових частинах для підтримки і підняття бойового духу наших захисників.

У найважчий в історії України 2022 рік дав чимало благодійних концертів, а також передав свій фірмовий привіт окупантам: «Ні обіцянок, ні пробачень», долучившись до флешмобу «Укроборонпрому» з нагоди налагодження серійного виробництва артилерійських боєприпасів калібру 152 мм.

 Зараз відчуваю себе солдатомспіваком на своєму музичному фронті. Вважаю, музика і пісня за будьяких життєвих обставин важлива, і там, де є доречною, повинна звучати,  відзначає Віктор Павлік Українці зараз переживають важкі часи і моя робота — зняти якось цю напругу, підняти моральний та бойовий дух військових, волонтерів та простих громадян. Те, що мені дав Бог робити добре — співати — я роблю і буду робити. Поодинці ми мало чим допоможемо, а от разом ми  сила, котра збирає копійку до копійки. З вірою у нашу Перемогу розпочинаю новий тур «Різдвяні історії»кошти від якого підуть на благу справу  допомогу ЗСУ, і щиро всіх запрошую на свій концерт у вашому місті!

Приходьте наповнитися найсвітлішими емоціями та заспівати улюблені пісні у неділю, 29 січня, о 19.00 у театрі ім. Садовського на великому концерті Віктора Павліка у Вінниці!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рокмагазині «Мобі Дік», магазині «RocknRoll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pubтурклубі «Бідняжка».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin