Вінниця
20.04.2024
10.81° C
Вгору

Дітей переселенців запрошують на кулінарний майстер-клас. Як зареєструватися?

Для дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Вінницькій міській територіальній громаді, UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка” спільно із Вінницьким міським центром соціальних служб влаштовують кулінарний майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи.

Майстер-клас відбудеться 29 січня о 12:00 за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, 33.

“Кількість учасників – обмежена, тому просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням. Перших 15 осіб ми запросимо на цей майстер-клас”, – пояснює фахівчиня із соціальної роботи проєкту #Спільно від UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка” Ольга Черната.

За її словами, в майбутньому плануються й інші заходи для внутрішньо переміщених осіб.

Меморандум про співпрацю між Вінницькою міською радою та Міжнародною благодійною організацією “БФ “СОС Дитячі містечка” Україна міська рада підписала у жовтні минулого року. З того часу вдалося провести чимало спільних атракцій, говорить директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

“Чудово, що разом із міжнародними організаціями ми маємо можливість влаштовувати розваги для наших діток. В їхнє життя прийшла війна, але ми маємо зберегти для них дитинство”, – додає Наталія Добровольська.

Нагадаємо, проєкт #СпільноСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).

Соціальні послуги можна отримати на точці #Спільно, яка розташована у Вінниці за адресою: проспект Космонавтів, 30 (“Прозорий офіс”), каб. 305. Там для вінничан та внутрішньо переміщених осіб безкоштовно надають психологічну та соціальну допомоги.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin