Вінниця
29.03.2024
8.79° C
Вгору

Вінницькі освітяни вкотре передали допомогу для військових

Нещодавно в одному з закладів загальної середньої освіти ВМТГ проводили триденний турнір з настільного тенісу серед педагогічних працівників, де збирали кошти для підтримки ЗСУ. За організаційні та благодійні внески, долучились до закупівлі приладу нічного бачення для вінницьких бійців, які зараз воюють на Луганщині, а за кошти з призового фонду та за донати батьківського та педагогічного колективів закупили необхідну гуманітарну допомогу, яку цими вихідними відправили для військових ОМБр 59 бригади.

У вантажі найнеобхідніше для того, аби зігрітись у холодну зиму, а саме: термобілизна, смаколики, чай, кава, шкарпетки, шапки, рукавиці тощо.

«Війна не вибирає пору року, тому зараз, як ніколи, для військових потрібні теплі речі та така звичайна для нас кава та чай. У темні часи, дуже добре видно світлих людей, саме такі й працюють у закладах освіти ВМТГ. Пишаюсь небайдужими містянами та педагогічним колективами ВМТГ, — зазначає директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin