Вінниця
24.04.2024
8.68° C
Вгору

У Вінниці на базі VinSmart Центру створили цифровий навчальний простір. Про що йдеться?

Аби більше вінницьких школярів могли попри відключення світла доєднатись до онлайн навчання Save the Children оголошує безкоштовний табір у цифрових навчальних просторах.

«Користь цього табору у тому, що діти зможуть познайомитись з віртуальною реальністю, відвідавши визначні місця нашої України. Спробують самостійно попрацювати на графічній платформі, де разом з нашими наставниками здобудуть та вдосконалять навички створення сучасних листівок, постерів та презентацій», – зазначає супервізор Цифрового Навчального простору для дітей Катерина Гундорова.

Як розповів Дмитро Мира, то у Вінниці діє вже два таких простори, один з яких на базі VinSmart ЦЕНТРУ. «Вони призначені для дітей віком 8-15 років, аби все більше школярів громади були забезпечені безперервним начальним процесом», – додав він.

Локації таборів:

  • вул. Чайковського 15Б;
  • вул. Юності 10/23.

Дата проведення денного табору 16-27 січня. Проте після завершення дії табору, робота Простору не зупиниться, тому усі бажаючі зможуть надалі користуватись технічним оснащенням.

Прохання зареєструватись до 15 січня.

Для реєстрації участі в Цифровому таборі переходьте за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4FamcDs2xi62ky3kI9URBDPNJ04Ny73zL97aAR6gsF6ji1g/viewform

Додаткова інформація за тел.: 099 362 79 43 (Катерина).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin