Вінниця
29.03.2024
11.06° C
Вгору

Громадська рада при обласній державній адміністрації підсумовує роботу за 2022 рік

У пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації відбулось чергове засідання правління Громадської ради.

Головне питання порядку денного – підготовка та оприлюднення звіту про підсумки роботи Громадської ради за 2022 рік і планування роботи на 2023 рік.

«Насамперед хочу подякувати голові та керівникам комітетів, які сьогодні присутні на засіданні, всім без виключення членам Громадської ради за пророблену роботу в минулому році. Ви залишаєтесь дієвим дорадчим органом, який сьогодні активно долучається до вирішення актуальних питань державної та регіональної політики. Натхнення, сил і плідної співпраці у цьому році. Сьогодні ми разом працюємо на досягнення спільної мети – якнайшвидшої перемоги України», – відзначила директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації Світлана Юзвак.

Заступник голови Громадської ради Олексій Гончар прозвітував про діяльність членів Громадської ради в робочій групі обласної військової адміністрації з оцінювання корупційних ризиків.

До робочої групи, крім голови Вінницької обласної організації «Союз юристів України» Олексія Гончара, ввійшли також голова громадської організації «Подільський центр прав людини» Михайло Бардин та голова Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.

За ініціативи голови комітету Громадської ради з питань житлово-комунального господарства, енергетики, інфраструктури, дорожнього господарства та транспорту – голови громадської організації «ЕКОВІНЕНЕРГО» Олександра Слободянюка наразі зібрано понад 60 тисяч гривень на потреби Збройних Сил України.

Також Громадська рада готує пропозиції до проєкту Закону України «Про самоврядування в сфері охорони здоров’я в Україні».

Обговорення законопроєкту ініційоване Вінницькою обласною асоціацією ендокринологів і Вінницькою обласною асоціацією фармацевтів «КУМ ДЕО».

Пропозиції та зауваження до законопроєкту будуть відповідним чином оформлені і направлені до Верховної Ради України для наступного їх врахування.

Нагадаємо, що діяльність Громадської ради систематично висвітлюється на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.

Організаційне забезпечення роботи та інформаційний супровід діяльності Громадської ради здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin