Вінниця
29.03.2024
11.61° C
Вгору

Сергій Борзов: Ми не маємо права забути про героїзм наших Захисників

13 січня, Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов та командир В/Ч 3008 полковник Володимир Джула вручили ордени «За мужність» ІІІ ступеня родинам загиблих нацгвардійців із Вінниччини.

Високі державні нагороди за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі присвоєно Указами Президента України дев’ятьом військовослужбовцям – вінничанам (посмертно).

Сергій Борзов висловив щирі співчуття близьким та рідним загиблих нацгвардійців: «Найцінніше, що є у кожної людини – це життя. Ваші рідні віддали його для того, щоб українці жили під мирним небом. Хтось втратив чоловіка, батька, сина чи брата…  Ми не маємо права забути про героїзм наших Захисників. Але, на жаль, війна й досі триває… Багато ще синів та дочок України боронить нашу землю і протистоїть ворогу, який не жаліє нікого. Вічна пам’ять».

Нагороди отримали рідні загиблих Героїв – батьки, дружини, діти:

  • Забузнього Дмитра Вікторовича, солдата;
  • Джури-Соколовського Станіслава Анатолійовича , старшого сержанта;
  • Кушніра В’ячеслава Олексійовича, молодшого сержанта;
  • Савчука Сергія Вікторовича, сержанта;
  • Голубаху Василя Миколайовича, старшого лейтенанта;
  • Токарчука Андрія Петровича, лейтенанта;
  • Вавілова Богдана Вікторовича, старшого сержанта;
  • Желепу Богдана Сергійовича, солдата;
  • Цимбала Вадима Олександровича, старшого солдата.

Родини Героїв не залишаться поза увагою військового керівництва та матимуть підтримку обласної військової  адміністрації. Зокрема, було підтримано ініціативу сімей загиблих Захисників щодо розробки єдиної обласної  програми  вшанування пам’яті загиблих Героїв.

Назви вулиць, де проживали загиблі Захисники, пам’ятні дошки на фасадах навчальних закладів, куточки пам’яті у школах, які вони закінчили… Все це лиш маленька данина воїнам, які ціною власного життя мужньо боронили державу, до останнього захищаючи нашу свободу.

Ми сумуємо через трагічні втрати, які несе Україна, але попри усі випробування, продовжуємо стійко захищати свою незалежність та волю. Віримо у нашу Перемогу! Герої не вмирають!

 

Click to enlarge image 7.jpg

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin