Вінниця
25.04.2024
10.35° C
Вгору

Діти-волонтери з Вінниччини віддали наколядовані гроші на потреби поранених воїнів

На Вінниччині у селі Заболотне, дівчата-волонтери вирішили віддати кошти, які отримали під час колядок на потреби поранених захисників. Близько 1000 гривень сестри витратили на закупівлю засобів гігієни та смаколиків для воїнів. Дідусь дівчаток розповів – рішення дітей було спонтанним, адже до цього діти збирали кошти на новий телефон.

Про це повідомляє Вінниця.info.

«Мої онуки Вікторія Швець, якій 9 років та семирічна Інна Олійник прийшли до мене в Святвечір. І от менша дівчинка каже: «дідусю, оце я наколядую гроші і хочу допомогти воїнам. Старша Вікторія і собі задумалась і каже: «я збираю на телефон, але до моїх 10-ти років ще далеко і я встигну зібрати. І я ці гроші, що я наколядувала теж хочу віддати військовим», – розповів Вінниця.info Анатолій Псенюк.

Дівчата наколядували близько 1000 гривень. Ці кошти вони витратили на закупівлю необхідних речей для поранених бійців, що лікуються у вінницькому шпиталі.

 

«Анатолій Псенюк з перших днів допомагає армії. Він знайшов, де можна купувати дешево шкарпетки для ЗСУ. Він купував їх і передавав цілими ящиками. А його онучки: двоюрідні сестри Вікторія та Інна часто передавали свої малюнки та свої вироби. Тепер на власні кошти придбали серветки, рідке мило, пелюшки солодощі, каву для поранених захисників. Ці речі вони передали у наш волонтерський центр, а ми відправили їх у вінницький шпиталь», – говорить директор благодійного фонду «Українці для України» Оксана Герасимчук.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin