Вінниця
25.04.2024
15.01° C
Вгору

Вінницькі поліцейські отримали 21 нове авто, шість з них – завдяки коштам Вінницької громади

Поліцейські офіцери громад, патрульні, спецпризначенці та інші вінницькі поліцейські сьогодні отримали нові службові автівки. Всього мова йде про 21 автомобіль. Серед них машини марок Renault, Peugeot, Haval, Ford.

Передані автомобілі були закуплені за рахунок державного, обласного бюджету, а також за кошти Вінницької громади та інших територіальних громад. Зокрема, за рахунок субвенції Вінницької міської ради, придбано шість авто.

«Хочу подякувати вам від усієї Вінницької громади, за ваш професіоналізм, відданість та героїзм, – зазначив під час вручення авто Вінницький міський голова Сергій Моргунов, – Лютий 2022 року показав наскільки важлива взаємодія між органами місцевого самоврядування та всіма структурами, які забезпечують безпеку наших громадян. Під час війни авторитет і рівень довіри до поліції піднявся в рази. Хочу побажати успіхів у роботі і вдячності від людей, нехай Господь Бог оберігає вас та ваші родини. А всім нам хочу побажати Перемоги!».

Загалом за рахунок субвенції Вінницької міської ради було закуплено три автомобілі Haval Jolion, які передали роті поліції особливого призначення, автомобіль Renault Express, який передали управлінню превентивної діяльності та ще один автомобіль Haval Jolion отримав батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця».

Начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко зазначив: «Ми продовжуємо покращувати матеріально-технічне становище наших працівників, щоб вони могли все краще виконувати свої службові обов’язки».

«В минулому році Вінниччина взяла лідерство в проекті «Поліцейський офіцер громади». Під час війни присутність поліції в усіх громадах – це дуже важливий безпековий аспект, – каже начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов. – Думаю, 21 машина – це потужний внесок у безпеку Вінницької області та людей». За словами голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового, проект «Поліцейський офіцер громади» підтримується мешканцями, адже в суспільстві є великий запит на безпеку. Він побажав поліцейським і надалі якісно виконувати свої обов’язки.

Довідка. Всього, на виконання «Комплексної правоохоронної програми на 2022-2024 роки», у 2022 році з міського бюджету Вінниці виділено 15,466 мільйона гривень. З них 6,2 мільйона – передбачено для Головного управління Національної поліції у Вінницькій області та 2,6 мільйона для Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Також було передбачено кошти для СБУ та кількох військових частин.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin