Вінниця
25.04.2024
10.54° C
Вгору

У Центрі реабілітації “Гармонія” надаватимуть послугу раннього втручання

На базі КЗ “Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Гармонія” імені Раїси Панасюк” з надається послуга раннього втручання.

Раннє втручання – це сімейноорієнтована послуга, у якій поєднано медичну, психологічну, соціальну і педагогічну складові, що надається мільтидисциплінарною командою фахівців дітям раннього віку (від народження до 4 років включно) з обмеженням життєдіяльності або ризиком виникнення таких обмежень та їхнім сім’ям і спрямовується на раннє виявлення та/або профілактику порушень розвитку дітей, підтримку їхніх батьків чи інших законних представників.

“Шановні батьки, якщо у Вас є найменші сумніви з приводу розвитку дитини, радимо Вам звернутися до фахівців у “Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» імені Раїси Панасюк за послугою раннього втручання”, – говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Серед фахівців, які надають послугу раннього втручання: логопед, психолог, лікар, фізичний реабілітолог.

Вони можуть провести всебічну оцінку розвитку дитини; надати кваліфіковану консультацію; запропонувати супровід сім’ї – щотижневі зустрічі з фахівцями в зручному для Вас та дитини середовищі (вдома або в Центрі реабілітації “Гармонія” ім. Р. Панасюк).

Послуга надається безкоштовно.

За більш детальною інформацією та запис на консультацію звертайтеся за телефоном: 097-502-46-28, (понеділок-п’ятниця з 09:00 до 17:00) або e-mail: [email protected], адреса: 21009, м. Вінниця, вул. В. Винниченка, 5.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin